dimecres, 16 de maig del 2007

L’IMPACTE DE L’AUTOVIA A VALLS, I LES ELECCIONS MUNICIPALS

Des de fa vuit anys, milers de ciutadans de Valls, l’Alt Camp i el Camp de Tarragona, vénen treballant mitjançant al·legacions pròpies o conjuntes, d’associacions, federacions i confederacions de veïns, més de cent entitats de tot tipus... a fi que la projectada autovia Tarragona-Montblanc, evités passar per la Vall del Francolí, mitjançant el desdoblament de l’actual C.N.-240, com es fa en d’altres carreteres ben pròximes o un altre traçat alternatiu que passés per l’Estació de l’AVE, pels polígons industrials de l’Alt Camp, i més allunyada del nucli de Valls i els seus barris.
Els equips de Govern de l’Ajuntament de Valls, sempre se n’han desentès i han fet reverència a les propostes del Ministerio de Fomento, i si en un ple de l’Ajuntament de Valls, varen acordar, per unanimitat, que Fomento fes un estudi alternatiu per l’est de Valls (només un estudi), i si en unes al·legacions correctament tramitades (en deguda forma), varen demanar que passés més allunyada dels barris de ponent (tram carretera Alcover-carretera de Montblanc), no s’han preocupat mai més que es complís.

Per llegir tot el text

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamentablemente tengo pocas esperanzas que nuestra oposición a un trazado irracional tenga influencia en unos políticos (CiU, PSC y ERC) no dispuestos a defender los intereses de Valls y del campo de Tarragona frente a las direcciones de sus propios partidos.

Anònim ha dit...

Podriem fer una movilització junt amb ICV i la CUP i els afectats, penseu que la gent és ignorant, n'hi ha que encara no saben res de l'autovia.
Em sento impotent. Sabia que els politics eran uns incopetents, que solament miran per posar-se galons i el poble que és foti.

Una vallenca que estima el poble.

Anònim ha dit...

Per favor feu que ICV, la CUP, el PP i els afectats es mullin més, tot el que passa es molt greu i per el dia de demá encara més.
Perque no has va a algun programa de televisió i si es poses als diaris faria més impacte.

Anònim ha dit...

El problema es que no s'ha donat informació clara i verídica de com serà aquesta autovia. La gent es pensa que és com una carretera convencional i no és així: nombrosos ponts, per travessar carreteres i camins, talussos altíssims que tallaran pel mig finques i accesos. Això serà la nostra particular MURALLA XINA, dividirà la comarca de dalt a baix com a dividit als vallencs, tot gràcies als polítics que en cap moment han vetllat pels interessos de TOTS els vallencs, només pels seus propis i els dels partits.